Even voorstellen; Tim van der Steen

by Henri Verburgh

Het team van Product & Sales Engineers van GAASBEEK B.V. blijft groeien! Ook ditmaal stellen wij graag aan u voor Tim van der Steen, Tim start vandaag als Product Engineer bij GAASBEEK B.V. Uiteraard wensen wij Tim ontzettend veel succes maar vooral erg veel plezier in deze veelzijdige functie.

Even voorstellen; John Vreeswijk

by Henri Verburgh

GAASBEEK B.V. groeit en graag stellen wij aan u voor, onze nieuwe collega John Vreeswijk. John heeft per vandaag een vaste aanstelling als Product Engineer in ons team! Wij wensen John ontzettend veel succes maar vooral veel plezier in deze uitdagende functie bij GAASBEEK B.V.

Winterklaar met GAASBEEK B.V.

by Henri Verburgh

GAASBEEK B.V. biedt diverse mogelijkheden op het gebied van stoomdoorvoer. Onze VAPORCORD ® & METALVAPOR ® stoomslangen zijn beide geschikt voor diverse toepassingen. Heat tracing en isolatiematrassen behoren ook tot ons leveringsprogramma.

KILL THE SPILL!

by Henri Verburgh

KILL THE SPILL!

GAASBEEK B.V. is vanaf de start leverancier van en specialist in MannTek Dry Disconnect koppelingen. Tevens zijn wij het officiële revisiecenter van MannTek in Nederland. Wij bieden meerdere toonaangevende bedrijven in diverse industrieën de garantie voor vakmanschap & kwaliteit. MannTek producten en spareparts zijn direct leverbaar.

Waar veiligheid een eis is, levert GAASBEEK B.V. de juiste oplossing.

klik voor onze brochure “kill the spill” op de onderstaande link:

https://www.thmgaasbeek.nl/downloads/#1496136200415-a65202a0-3c00

GAASBEEK B.V. – First Point Assessment (FPAL) registratie.

by Henri Verburgh

18-02-2019

GAASBEEK B.V. is verheugd aan te kondigen dat het nu is geregistreerd bij Achilles First Point Assessment Ltd (FPAL).

GAASBEEK B.V. is door FPAL geauditeerd op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, Milieu, competenties en trainingen in de olie- en gasindustrie.

Achilles FPAL is het platform dat wordt gebruikt door de belangrijkste oliemaatschappijen en grote aannemers binnen de olie- & gassector van West-, Centraal-, en Oost Europa. Dankzij het platform kan de olie- & gassector gebruik maken van een erkend pre-kwalificatiesysteem voor haar leveranciers.

GAASBEEK B.V. staat geregistreerd als FPAL-supplier no. 10055854.

U kunt ons vinden op www.fpal.com

Maritime Industry 2017

by victon

GAASBEEK B.V. neemt op 9, 10 en 11 mei deel aan de beurs Maritime Industry 2017 te Gorinchem.

Tijdens deze beurs zullen wij onze nieuwe website presenteren en uiteraard treft u ook een groot deel van ons programma aan waaronder:

  • Composite slangen.
  • Rubber & Kunststof slangen.
  • Koppelingen en afsluiters.
  • Manntek Dry-Disconnect & Break Away koppelingen.

Bezoek ons op standnummer: 408
Druk op onderstaande link en vraag uw gratis toegangskaart aan.

On-site testbus & containers

by victon

Naast het testen in onze daarvoor speciaal ingerichte werkplaatsen is het ook mogelijk om op uw locatie testwerkzaamheden uit te voeren.
GAASBEEK B.V. is een gecertificeerd slangspecialist met goed opgeleide technisch medewerkers.

Op deze site treft u aanvullende informatie aan over de wijze waarop wij deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.  Voor langdurige testtrajecten beschikken wij ook over testcontainers die wij op uw locatie kunnen plaatsen.

Klik hier om onze brochure on-site testen te downloaden.

Online certificering & beheer

by victon

Voor onze relaties is een applicatie ontworpen waar alle testcertificaten, materiaalcertificaten, conformiteitsverklaringen etc. inzichtelijk zijn.
Onze online applicatie geeft u de mogelijkheid de certificaten in te zien en te downloaden maar tevens krijgt u inzichtelijk welke certificaten er in de toekomst gaan verlopen.
Inmiddels hebben meerdere relaties de keuze gemaakt certificering volledig aan ons uit te besteden.
Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.